Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Hoya del Campo (1415089) - Fenix de Colima (796237) » 515948223: T46/J6/VI

Liga 515948223 Información oficial sobre el partido 515948223 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / VI.845 (15163)

rápido de fontán Alineación oficial del equipo 'rápido de fontán' en el partido 5 - 1 Matagatos Alineación oficial del equipo 'Matagatos' en el partido
0 - 1 Edgar Prats (18')
Serafín Gutiérrez (39') 1 - 1
Kjell Göransson (43') 2 - 1
Przemysław Łabowski (62') 3 - 1
Feliu Cogul (67') 4 - 1
Márton Kalmár (75') 5 - 1
rápido de fontán Alineación oficial del equipo 'rápido de fontán' en el partido 5 - 1 Matagatos Alineación oficial del equipo 'Matagatos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
rápido de fontán Alineación oficial del equipo 'rápido de fontán' en el partido 3 - 2 Matagatos Alineación oficial del equipo 'Matagatos' en el partido
Tiene suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,4 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rápido de fontán

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Passat el minut 39 de joc, Serafín Gutiérrez facilitava les coses al rápido amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Kjell Göransson va donar a rápido un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): rápido va obtenir un penal al minut 62, que va llançar a la perfecció Przemysław Łabowski. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Feliu Cogul, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a rápido.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de rápido va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Márton Kalmár progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Žare Barkovič va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrico Mauro Baldini per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Álvaro Encalada va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Serafín Gutiérrez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Álvaro Encalada va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Kjell Göransson de rápido va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Feliu Cogul va entrar en el seu lloc.

Matagatos

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Edgar Prats quedar desmarcat i marcar per a Matagatos al minut 18. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Edgar Prats, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Edgar Prats va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Alfredo Meléndez Valdés de Matagatos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Lacomba de Matagatos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Daniel Lacomba va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Víctor Fidalgo ocupà el lloc d'en Alfredo Meléndez Valdés al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Matagatos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Hans-Walter Pistracher de Matagatos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Gorostizu va prendre el seu rol al minut 66.