Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mandanga City (125220) - Osasuneros (1432409) » 515947861: T46/J14/VI

Liga 515947861 Información oficial sobre el partido 515947861 en Hattrick

20.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VI.838 (15156)

Club Esportiu de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu de Barcelona' en el partido 2 - 1 Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido
Thadäus Weibelzahl (20') 1 - 0
Fabian Bilstein (21') 2 - 0
2 - 1 Antonio Plebani (40')
Club Esportiu de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu de Barcelona' en el partido 2 - 1 Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Esportiu de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu de Barcelona' en el partido 1 - 2 Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Esportiu de Barcelona

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, Jaroslav Pobořil va pentinar un córner cap al segon pal que Thadäus Weibelzahl va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Barcelona va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Fabian Bilstein va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Giancarlo Chiu va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giancarlo Chiu.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tyge Stork de Barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giorgio Puglisi de Barcelona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Passats 18 minuts de joc, en Giancarlo Chiu de Barcelona va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Osasuneros

Goles Goles

  • 150 Minuto 40 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 40 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Antonio Plebani, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Osasuneros va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 31 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Luca Bellicium va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): Amb 43 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Antonio Plebani va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Osasuneros creava perill des de la dreta al minut 73, però en Claudiu Lupulescu, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Antonio Plebani desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Sérgio Jesus Alves Graça va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Baltazar Nowikowski, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.