Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

remolonchi_sp (1337688) - Freedonia FC (1368461) » 515947601: T46/J4/VI

Liga 515947601 Información oficial sobre el partido 515947601 en Hattrick

11.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VI.834 (15152)

remolonchi_sp Alineación oficial del equipo 'remolonchi_sp' en el partido 5 - 2 Albas C.F. Alineación oficial del equipo 'Albas C.F.' en el partido
Heriberto Cira (34') 1 - 0
Francisco Monzón (38') 2 - 0
Patricio Valenzuela Ucedo (39') 3 - 0
Francisco Monzón (42') 4 - 0
4 - 1 Xelasio Verdes (75')
4 - 2 Boleslav Filipovský (79')
Francisco Monzón (83') 5 - 2
remolonchi_sp Alineación oficial del equipo 'remolonchi_sp' en el partido 5 - 2 Albas C.F. Alineación oficial del equipo 'Albas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
remolonchi_sp Alineación oficial del equipo 'remolonchi_sp' en el partido 7 - 0 Albas C.F. Alineación oficial del equipo 'Albas C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 7.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

remolonchi_sp

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): remolonchi_sp prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Heriberto Cira va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Juanma Ferrús el va rematar Francisco Monzón amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Patricio Valenzuela Ucedo de remolonchi_sp va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Francisco Monzón va incrementar l'avantatge de remolonchi_sp amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan remolonchi_sp va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francisco Monzón des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Miguel Alcázar Yunta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rayco Écija va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Rubén Balsalobre de remolonchi_sp gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Francisco Monzón de remolonchi_sp va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): remolonchi_sp va fer una substitució al minut 37. Miguel Alcázar Yunta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ovidio Buylla.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Thor Andersen de remolonchi_sp va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fidel Cortès va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Richard van Drimmelen va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Cástor Peñaranda estava fent un bon partit.

Albas C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Albas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Xelasio Verdes va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 1!
  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Albas va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Boleslav Filipovský, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 4 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tolga Selçuk.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gianfilippo Negrini de Albas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bakar Zubizar de Albas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Filimonas Samoladas, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.