Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD TORTURA (1434662) - Los Estaquillas (314298) » 515947265: T46/J5/VI

Liga 515947265 Información oficial sobre el partido 515947265 en Hattrick

18.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / VI.828 (15146)

The Vitellis FC Alineación oficial del equipo 'The Vitellis FC' en el partido 2 - 2 Urrutxurtu Alineación oficial del equipo 'Urrutxurtu' en el partido
Frederik Sierstorpff (29') 1 - 0
1 - 1 Sem van Riessen (38')
Paco Pineda (47') 2 - 1
2 - 2 Sem van Riessen (80')
The Vitellis FC Alineación oficial del equipo 'The Vitellis FC' en el partido 2 - 2 Urrutxurtu Alineación oficial del equipo 'Urrutxurtu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Vitellis FC Alineación oficial del equipo 'The Vitellis FC' en el partido 2 - 1 Urrutxurtu Alineación oficial del equipo 'Urrutxurtu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,4 % 28,4 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Vitellis FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Frederik Sierstorpff de Vitellis aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 els aficionats van embogir quan en Paco Pineda va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Vitellis.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Urrutxurtu. La jugada d'estratègia del Vitellis per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Frederik Sierstorpff va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Pineda de Vitellis es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bolesław Fabijański es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ozren Žigurski.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Etienne Metsemakers va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Vitellis estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Urrutxurtu

Goles Goles

  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Cristóbal Palacio Ortiz va anar a parar al cap de Sem van Riessen que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Urrutxurtu el 1 - 1.
  • 160 Minuto 80 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Sem van Riessen va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 80: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Urrutxurtu va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Kasper Bisp va quedar-se sol davant el porter Ricardo Milante, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Xaime Albariños quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Xaime Albariños va marcar al minut 84 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Kasper Bisp s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Semblava que Xaime Albariños s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Cristóbal Palacio Ortiz tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.