Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DEPORTIVO LEONES (1437057) - Pakelote FC (1582016) » 515945092: T46/J9/VI

Liga 515945092 Información oficial sobre el partido 515945092 en Hattrick

16.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 9 / VI.789 (15107)

DEPORTIVO LEONES Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO LEONES' en el partido 3 - 1 Zaragoza champinos league Alineación oficial del equipo 'Zaragoza champinos league' en el partido
0 - 1 Marco Doñamaría (6')
Pablo Besonias (9') 1 - 1
Connor Lumley (71') 2 - 1
Txema Pérez (88') 3 - 1
DEPORTIVO LEONES Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO LEONES' en el partido 3 - 1 Zaragoza champinos league Alineación oficial del equipo 'Zaragoza champinos league' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
DEPORTIVO LEONES Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO LEONES' en el partido 4 - 1 Zaragoza champinos league Alineación oficial del equipo 'Zaragoza champinos league' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEPORTIVO LEONES

Goles Goles

  • 111 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9, Pablo Besonias va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els seguidors del DEPORTIVO contenien la respiració mentre en Connor Lumley s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): DEPORTIVO va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Txema Pérez va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): DEPORTIVO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Txema Pérez en un 1 contra 1 amb el porter Tore Rahmen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Óscar Berrocal va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): DEPORTIVO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miguel Barrio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tore Rahmen.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Al minut 81, Lizardi Loperena gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador José Ramón Pérez Urbina de DEPORTIVO s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Zaragoza champinos league

Goles Goles

  • 108 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Juan Escuer encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Marco Doñamaría només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de champinos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ignacio Ramas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de José Alfredo Alterio era fer passades de llarga distància. Al minut 28 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Tomisław Ziomecki però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefan Miller.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Faas Eckelaer de champinos va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fernando Luís Correia va entrar en el seu lloc.