Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al-Azhar FC (776557) - CasaMartorell (438875) » 515941459: T46/J10/VI

Liga 515941459 Información oficial sobre el partido 515941459 en Hattrick

23.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / VI.724 (15042)

Hospitalito del Lobregado Alineación oficial del equipo 'Hospitalito del Lobregado' en el partido 2 - 1 Estrelinha Verín FS Alineación oficial del equipo 'Estrelinha Verín FS' en el partido
0 - 1 Paul Pögel (26')
Pablo Cucalo (35') 1 - 1
Àlex Girona (57') 2 - 1
Hospitalito del Lobregado Alineación oficial del equipo 'Hospitalito del Lobregado' en el partido 2 - 1 Estrelinha Verín FS Alineación oficial del equipo 'Estrelinha Verín FS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hospitalito del Lobregado Alineación oficial del equipo 'Hospitalito del Lobregado' en el partido 2 - 0 Estrelinha Verín FS Alineación oficial del equipo 'Estrelinha Verín FS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hospitalito del Lobregado

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Hospitalito s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pablo Cucalo que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Hospitalito s'avançava al marcador al minut 57, després d'un rebot que va caçar en Àlex Girona per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Marcos Mellado va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hospitalito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Bjarne Damgaard va fer una magnífica aturada al minut 34, tot i el bon llançament de falta de Pablo Cucalo.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Frédéric Valet va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Bjarne Damgaard va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Julio Herzell es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Paco Villacid.

Estrelinha Verín FS

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Paul Pögel quedar desmarcat i marcar per a Estrelinha al minut 26. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Estrelinha va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Paul Pögel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): En Eulalio Pakomio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 68 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Paul Pögel va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 31 de partit, quan un jugador de Estrelinha, en Nicolás Carbone, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Era el minut 75 quan després d'una dura entrada, el jugador Vicent Birba de Estrelinha s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.