Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

coopi (794758) - Vall del Ges (801132) » 515935957: T46/J6/VI

Liga 515935957 Información oficial sobre el partido 515935957 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / VI.626 (14944)

PouxPaix Alineación oficial del equipo 'PouxPaix' en el partido 0 - 4 Rmadrid forever Alineación oficial del equipo 'Rmadrid forever' en el partido
0 - 1 Kweku 'Wakasito' Ofori (31')
0 - 2 Kweku 'Wakasito' Ofori (34')
0 - 3 Constantin-Tiberiu Curte (41')
0 - 4 Cristoph Dürrnagel (57')
PouxPaix Alineación oficial del equipo 'PouxPaix' en el partido 0 - 4 Rmadrid forever Alineación oficial del equipo 'Rmadrid forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
PouxPaix Alineación oficial del equipo 'PouxPaix' en el partido 0 - 6 Rmadrid forever Alineación oficial del equipo 'Rmadrid forever' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PouxPaix

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PouxPaix van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Farid Mannoubi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PouxPaix va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zoltán Vitányi va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Zoltán Vitányi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PouxPaix que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Oğuz Can Özenç de PouxPaix va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): PouxPaix es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jari Missilä no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Matin Latifi al camp.

Rmadrid forever

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, Rmadrid es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kweku 'Wakasito' Ofori es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, un xut de Kweku 'Wakasito' Ofori des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Constantin-Tiberiu Curte va augmentar l'avantatge de Rmadrid a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cristoph Dürrnagel, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 38 per Alex Cruz Mendes va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Constantin-Tiberiu Curte quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Matin Latifi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Gustavo Juvino va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Cristoph Dürrnagel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Matin Latifi va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Rmadrid quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Balthasar Huguelet va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mateusz Wower de Rmadrid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Constantin-Tiberiu Curte, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.