Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Canteranos (1368345) - DARGOD FC (487575) » 515934961: T46/J10/VI

Liga 515934961 Información oficial sobre el partido 515934961 en Hattrick

23.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / VI.608 (14926)

vinsktim Alineación oficial del equipo 'vinsktim' en el partido 1 - 2 Real Athletic Club Navas de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Athletic Club Navas de Barcelona' en el partido
0 - 1 Milán Tárnok (14')
Jarkko Isohätälä (15') 1 - 1
1 - 2 Yaghoub Eslam Panah (49')
vinsktim Alineación oficial del equipo 'vinsktim' en el partido 1 - 2 Real Athletic Club Navas de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Athletic Club Navas de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vinsktim Alineación oficial del equipo 'vinsktim' en el partido 1 - 2 Real Athletic Club Navas de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Athletic Club Navas de Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vinsktim

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jarkko Isohätälä va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 15.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Julien Spohn va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julien Spohn de vinsktim la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Athletic Club Navas de Barcelona

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): En Milán Tárnok donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 14 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 174 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Yaghoub Eslam Panah va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Pablo Yanguas Benito va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marc Peyrat, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en David Mitrică va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Milán Tárnok de Barcelona, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ronald Weder. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Milán Tárnok de Barcelona va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, David Mitrică de Barcelona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Imam Setyo Panugroho de Barcelona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 62 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ronald Weder va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Giuliano Ponticelli.