Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club vjch (779301) - Los Jalapeños Picantes (308025) » 515933810: T46/J2/VI

Liga 515933810 Información oficial sobre el partido 515933810 en Hattrick

28.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VI.588 (14906)

Vinallop C.F Alineación oficial del equipo 'Vinallop C.F' en el partido 1 - 3 Rihanna FC Alineación oficial del equipo 'Rihanna FC' en el partido
0 - 1 Johannes Kuutti (32')
0 - 2 Johan Stemplinger (35')
0 - 3 Johan Stemplinger (81')
Miguel Ángel Durban (84') 1 - 3
Vinallop C.F Alineación oficial del equipo 'Vinallop C.F' en el partido 1 - 3 Rihanna FC Alineación oficial del equipo 'Rihanna FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vinallop C.F Alineación oficial del equipo 'Vinallop C.F' en el partido 2 - 1 Rihanna FC Alineación oficial del equipo 'Rihanna FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,3 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vinallop C.F

Goles Goles

  • 109 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Gendrūtas Duogis se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Johan Stemplinger que va anotar el 0 - 2 per a Rihanna sense cap impediment.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Miguel Ángel Durban va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 3 per a Vin.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Vin va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vicente Grander en un 1 contra 1 amb el porter Artur Rosa Graça Oliveira, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Vin va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 61 que Artur Rosa Graça Oliveira no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Real de Vin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rihanna FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): El jugador Johannes Kuutti de Rihanna es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Rihanna per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 81. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Johan Stemplinger. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rihanna va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jean-Etienne Guyot va sortir per sobre el travesser.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Olexiy Pakhomov, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Olexiy Pakhomov va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amedeo Varano de Rihanna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Artur Rosa Graça Oliveira es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Amedeo Varano de Rihanna s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.