Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jabatos del Norte (1367425) - freeeestyle (1365605) » 515932914: T46/J1/VI

Liga 515932914 Información oficial sobre el partido 515932914 en Hattrick

21.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VI.572 (14890)

U.D. YO HALCON Alineación oficial del equipo 'U.D. YO HALCON' en el partido 1 - 4 freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido
0 - 1 Sergen 'ramos' Ramis (63')
0 - 2 Pepe Ferreira (87')
Mutbrecht Seufert (89') 1 - 2
1 - 3 Karims 'Benzema' Beneckas (89')
1 - 4 Pepe Ferreira (89')
U.D. YO HALCON Alineación oficial del equipo 'U.D. YO HALCON' en el partido 1 - 4 freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
U.D. YO HALCON Alineación oficial del equipo 'U.D. YO HALCON' en el partido 1 - 6 freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. YO HALCON

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El HALCON no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Mutbrecht Seufert es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Arkady Sitko quasi dona a HALCON l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Sebastian Hanke va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): HALCON va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaro Iso-Junno va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Iker 'Casillas' Castilla.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaro Iso-Junno de HALCON amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Wille Adolfsson va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): HALCON va fer una substitució al minut 89. Wille Adolfsson va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jędrzej Partyka.

freeeestyle

Goles Goles

  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a freeeestyle prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sergen 'ramos' Ramis.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pepe Ferreira va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Francisco 'Isco' Iscu va treure un córner llarg cap al segon pal que en Karims 'Benzema' Beneckas, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Pepe Ferreira va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a freeeestyle.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Asier Illarramendi va estar a punt de posar per davant a freeeestyle amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Meelis Nemvalts va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marcello da Silva Oliveira, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 38 en Cihan 'Ronaldo' Rona ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Sergen 'ramos' Ramis el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Francisco 'Isco' Iscu al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergen 'ramos' Ramis de freeeestyle es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86 de partit, Sergen 'ramos' Ramis de freeeestyle va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Raphael Baran de freeeestyle va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Zakki Fingkrew va prendre el seu rol al minut 36.