Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Molillo Futsal (994643) - CD Aragón (993815) » 515931484: T46/J6/VI

Liga 515931484 Información oficial sobre el partido 515931484 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / VI.550 (14868)

Jojapegi F.C. Alineación oficial del equipo 'Jojapegi F.C.' en el partido 3 - 3 BSB team Alineación oficial del equipo 'BSB team' en el partido
Eric Ramonjoan (38') 1 - 0
1 - 1 Alberto La Cámara (42')
1 - 2 Xofre Fachico (54')
Leon Urrupain (65') 2 - 2
Fecund Jalmar (76') 3 - 2
3 - 3 Dietmar Schierbrandt (82')
Jojapegi F.C. Alineación oficial del equipo 'Jojapegi F.C.' en el partido 3 - 3 BSB team Alineación oficial del equipo 'BSB team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jojapegi F.C. Alineación oficial del equipo 'Jojapegi F.C.' en el partido 2 - 0 BSB team Alineación oficial del equipo 'BSB team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jojapegi F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Eric Ramonjoan va donar a Jojapegi un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Leon Urrupain, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 120 Minuto 76 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 76, indicava inequívocament que en Fecund Jalmar va saber trobar la xarxa rival. Jojapegi desfeia l'equilibri: 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Pedro Badenes de Jojapegi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Jojapegi va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Leon Urrupain va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Fecund Jalmar, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vicente Rabaldiz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

BSB team

Goles Goles

  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alberto La Cámara de team va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de team va ser finalitzada des de l'esquerra per Xofre Fachico al minut 54. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Dietmar Schierbrandt per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de team, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Orlín Ríos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de team va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sebastian Dzirba va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xofre Fachico de team es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En David Vivancos ocupà el lloc d'en Gianfranco Savio al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de team quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.