Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Roldán (1457829) - CD Aragón (993815) » 515931465: T46/J2/VI

Liga 515931465 Información oficial sobre el partido 515931465 en Hattrick

28.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VI.550 (14868)

fielsan f.s. Alineación oficial del equipo 'fielsan f.s.' en el partido 1 - 0 BSB team Alineación oficial del equipo 'BSB team' en el partido
August Farreró (74') 1 - 0
fielsan f.s. Alineación oficial del equipo 'fielsan f.s.' en el partido 1 - 0 BSB team Alineación oficial del equipo 'BSB team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fielsan f.s. Alineación oficial del equipo 'fielsan f.s.' en el partido 1 - 0 BSB team Alineación oficial del equipo 'BSB team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fielsan f.s.

Goles Goles

  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Evgeni Todorov el va rematar August Farreró amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del fielsan van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Michele Rinaldi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sebastian Dzirba haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a fielsan al minut 25.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): fielsan va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tudor Nistorică va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Vivancos.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): fielsan va fer una substitució al minut 41. Jesualdo Teixeira va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Domagoj Jančić.

BSB team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Orlín Ríos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de team va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alberto La Cámara, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en David Darder, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de team va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alberto La Cámara, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): team van sortir al contraatac al minut 83, però Xofre Fachico va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de team va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xofre Fachico, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Orlín Ríos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xofre Fachico de team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Luis Tornero ocupà el lloc d'en Nicola Bonura al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de team quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 093 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Quan Luis Tornero va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 88, team sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Secundino Vidaurreta va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.