Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hyaku Nin Giri (800633) - REAL MOL (776418) » 515931243: T46/J2/VI

Liga 515931243 Información oficial sobre el partido 515931243 en Hattrick

28.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VI.546 (14864)

Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido 1 - 2 REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido
Alejandro López López (25') 1 - 0
1 - 1 Karl Thorbjørnsen (32')
1 - 2 陆 (Lu) 仁成 (Rencheng) (80')
Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido 1 - 2 REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido 0 - 1 REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hyaku Nin Giri

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alejandro López López de Berserk va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Marius Hugener va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Berserk que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Berserk va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Girgis Monteverde, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Berserk van sortir al contraatac al minut 78, però Girgis Monteverde va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Berserk va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alejandro Cobián, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

REAL MOL

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 32, quan Karl Thorbjørnsen va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ignacy Lewkowicz va treure un córner llarg cap al segon pal que en 陆 (Lu) 仁成 (Rencheng), un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 28 (Ocasión de falta): El jugador visitant Ignacy Lewkowicz va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 28 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 270 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Ignacy Lewkowicz va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 55. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Ignacio Gaiztarro de REAL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Břetislav Sousedík de REAL es va guanyar la targeta groga merescudament.