Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estela Cantabra (1338772) - Blanes-Llampec FC (1458924) » 515929385: T46/J4/VI

Liga 515929385 Información oficial sobre el partido 515929385 en Hattrick

11.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VI.511 (14829)

Estela Cantabra Alineación oficial del equipo 'Estela Cantabra' en el partido 0 - 3 Blanes-Llampec FC Alineación oficial del equipo 'Blanes-Llampec FC' en el partido
0 - 1 Jesús Monferrer (10')
0 - 2 Alberto Navarro (64')
0 - 3 Bernardo Urruzola (77')
Estela Cantabra Alineación oficial del equipo 'Estela Cantabra' en el partido 0 - 3 Blanes-Llampec FC Alineación oficial del equipo 'Blanes-Llampec FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estela Cantabra Alineación oficial del equipo 'Estela Cantabra' en el partido 2 - 0 Blanes-Llampec FC Alineación oficial del equipo 'Blanes-Llampec FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estela Cantabra

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ronald Jones hauria d'haver estat gol al minut 52 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al 80, Sergio Usel hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Arnaitz Menda. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Abdennasser Kandli que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Blanes-Llampec FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jesús Monferrer de Blanes-Llampec va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 186 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Blanes-Llampec va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Alberto Navarro rematés de volea a la xarxa. El 0 - 2 pujava al marcador al minut 64.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El contraatac de Blanes-Llampec va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Bernardo Urruzola va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Blanes-Llampec va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Alberto Navarro va quedar-se sol davant el porter Gonzalo Borrego, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blanes-Llampec va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francés Desvivers va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 21 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Carlos Aragón, jugador de Blanes-Llampec, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 21. Gorri Gaintza, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Ciprià Salarich de Blanes-Llampec va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jorge Galván va prendre el seu rol al minut 27.