Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patxiflete Honduras (125433) - Arpaviejas (1459159) » 515928786: T46/J6/VI

Liga 515928786 Información oficial sobre el partido 515928786 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / VI.500 (14818)

Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 0 - 3 Real asturcom Alineación oficial del equipo 'Real asturcom' en el partido
0 - 1 José Gomendio (25')
0 - 2 Dimitar Tzambov (32')
0 - 3 Germán Bocca (83')
Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 0 - 3 Real asturcom Alineación oficial del equipo 'Real asturcom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 1 - 2 Real asturcom Alineación oficial del equipo 'Real asturcom' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patxiflete Honduras

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 82 en Wilfried Böhler ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en René Zendath el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Geoffry Stappers de Patxiflete va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Adam Baleja de Patxiflete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Semblava que Bento Xistra s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Adam Baleja no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Miroslav Balajka.

Real asturcom

Goles Goles

  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip asturcom va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on José Gomendio va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Dimitar Tzambov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al 83 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a asturcom augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Germán Bocca es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raúl Navarro García que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): asturcom quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Wolfgang Ormesheim va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Luis Moleiro va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Germán Bocca, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Germán Bocca es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): 赖 (Lai) 北杰 (Beijie) va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 87, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): José Gomendio va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wolfgang Ormesheim de asturcom la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ángel Manso de asturcom va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Wolfgang Ormesheim va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.