Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Muppet 2.0 (125679) - Survey Team (995425) » 515928692: T46/J11/VI

Liga 515928692 Información oficial sobre el partido 515928692 en Hattrick

30.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VI.498 (14816)

St. Peter River F.C. Alineación oficial del equipo 'St. Peter River F.C.' en el partido 2 - 0 Real Utrera CF Alineación oficial del equipo 'Real Utrera CF' en el partido
David Villa (15') 1 - 0
David Villa (32') 2 - 0
St. Peter River F.C. Alineación oficial del equipo 'St. Peter River F.C.' en el partido 2 - 0 Real Utrera CF Alineación oficial del equipo 'Real Utrera CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
St. Peter River F.C. Alineación oficial del equipo 'St. Peter River F.C.' en el partido 4 - 0 Real Utrera CF Alineación oficial del equipo 'Real Utrera CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St. Peter River F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en David Villa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Peter.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Peter. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que David Villa xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Peter Jesús Velázquez quasi marca al minut 28 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hristo Stoichkov l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Dejan Stanković una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Eneko Zendegi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Peter sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en David Villa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 71 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan David Villa de Peter gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Andrés Iniesto va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Villa de Peter va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Utrera CF

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Utrera van seguir progressant per la banda dreta. José Javier 'Beckenbauer' Valverde va tenir la seva oportunitat al minut 62, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 70, quan un error defensiu va deixar Adriano Apeddu completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adriano Apeddu de Utrera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 25 de partit, quan un jugador de Utrera, en Frédéric Marteau, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.