Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

no me achuches ke estoy en el filo (1585104) - Solokoetxe FC (435763) » 515927853: T46/J11/VI

Liga 515927853 Información oficial sobre el partido 515927853 en Hattrick

30.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VI.483 (14801)

no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido 0 - 2 FCjuanlaraes Alineación oficial del equipo 'FCjuanlaraes' en el partido
0 - 1 Leonard van Starkenborg (16')
0 - 2 Jan Oliver Zimmerl (55')
no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido 0 - 2 FCjuanlaraes Alineación oficial del equipo 'FCjuanlaraes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido 0 - 1 FCjuanlaraes Alineación oficial del equipo 'FCjuanlaraes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

no me achuches ke estoy en el filo

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Martín Cirna va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 23, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): El achuches va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Mikuláš Kasaj la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Martín Cirna va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Julio Belmar va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de achuches que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Isidoro Charro.

FCjuanlaraes

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): FCjuanlaraes agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Leonard van Starkenborg amb mestria.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jan Oliver Zimmerl va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Shuki Slovatik va ridiculitzar a en Noel Chapari amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Guy Bisdorf, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FCjuanlaraes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.