Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barbate F.C. (1417367) - Gildorian (1460303) » 515926980: T46/J4/VI

Liga 515926980 Información oficial sobre el partido 515926980 en Hattrick

11.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VI.468 (14786)

Colosos de Memnón Alineación oficial del equipo 'Colosos de Memnón' en el partido 0 - 1 Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido
0 - 1 Roli Bürkli (15')
Colosos de Memnón Alineación oficial del equipo 'Colosos de Memnón' en el partido 0 - 1 Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Colosos de Memnón Alineación oficial del equipo 'Colosos de Memnón' en el partido 1 - 1 Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,6 % 61,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colosos de Memnón

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Blas Ramírez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Colosos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andrzej Ruba va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Andrzej Ruba va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Andrzej Ruba hauria d'haver estat gol al minut 57 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raed Rihawi de Colosos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 74 de partit, quan un jugador de Colosos, en Ignacio Fernández Cossio, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Atletico AkraLeuka

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Roli Bürkli va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Roli Bürkli. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jorge Cabrerizo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jorge Cabrerizo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ángel Humana de Akra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oihan Arregi.