Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arekushas (1337528) - GibraCity Sports (1597519) » 515925367: T46/J6/VI

Liga 515925367 Información oficial sobre el partido 515925367 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / VI.439 (14757)

INTER SPORTIVA Alineación oficial del equipo 'INTER SPORTIVA' en el partido 3 - 1 Scorpion C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpion C.F' en el partido
Rafa Deltell (9') 1 - 0
1 - 1 Hèctor Bertomeu (34')
Philip Alexander Gertzen (80') 2 - 1
Rareş-Andrei Humă (82') 3 - 1
INTER SPORTIVA Alineación oficial del equipo 'INTER SPORTIVA' en el partido 3 - 1 Scorpion C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpion C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
INTER SPORTIVA Alineación oficial del equipo 'INTER SPORTIVA' en el partido 2 - 2 Scorpion C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpion C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,7 % 33,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INTER SPORTIVA

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rafa Deltell de SPORTIVA aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va premiar SPORTIVA amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Philip Alexander Gertzen va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 85 podia haver acabat en gol, però Eñaut Sarriugarte va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Nichita Şoldea de SPORTIVA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Reina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Scorpion C.F

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 34 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Hèctor Bertomeu.
  • 109 Minuto 82 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Theo Raikko va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Rareş-Andrei Humă va aprofitar el regal, anotant el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Vaggelis Kounadopoulos va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Scorpion va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Isaac Elgueza va desviar el xut final de Vaggelis Kounadopoulos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Isaac Elgueza, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vaggelis Kounadopoulos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan Vaggelis Kounadopoulos va estar a punt de posar per davant a Scorpion amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Isaac Elgueza va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Vicente Español de Scorpion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Era el minut 29 quan després d'una dura entrada, el jugador Hèctor Bertomeu de Scorpion s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.