Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Campestre (1414947) - Taca team (1596000) » 515924850: T46/J3/VI

Liga 515924850 Información oficial sobre el partido 515924850 en Hattrick

04.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VI.430 (14748)

F.C. Navarcles team Alineación oficial del equipo 'F.C. Navarcles team' en el partido 3 - 1 RCR Onuba Alineación oficial del equipo 'RCR Onuba' en el partido
Rene Klaffl (16') 1 - 0
1 - 1 Guillermo Delpás (42')
Alejandro Bornes (53') 2 - 1
Yannik Jacquemet (65') 3 - 1
F.C. Navarcles team Alineación oficial del equipo 'F.C. Navarcles team' en el partido 3 - 1 RCR Onuba Alineación oficial del equipo 'RCR Onuba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Navarcles team Alineación oficial del equipo 'F.C. Navarcles team' en el partido 1 - 2 RCR Onuba Alineación oficial del equipo 'RCR Onuba' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,5 % 45,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Navarcles team

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Emilio Pajareles estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Rene Klaffl va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 16.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Navarcles eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 53, Alejandro Bornes va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Yannik Jacquemet va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Navarcles, al minut 65. El marcador va canviar a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Navarcles va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rene Klaffl, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Bornes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alejandro Bornes per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Brais Cobos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Navarcles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en David Tarrés, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Passats 33 minuts de joc, en Arnau Bernat de Navarcles va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

RCR Onuba

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Onuba va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Phillip Moore, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Guillermo Delpás que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Jagoba Asteasu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Mario Wilhelm va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Phillip Moore va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Murat Talib va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Phillip Moore ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 64, en un 1 contra 1 amb el porter, però Murat Talib va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Phillip Moore des de l'esquerra.