Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salvakas Blacks (1436155) - ciudad del puerto (796216) » 515923402: T46/J4/VI

Liga 515923402 Información oficial sobre el partido 515923402 en Hattrick

11.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VI.404 (14722)

Asteroidepsicosomatico FC Alineación oficial del equipo 'Asteroidepsicosomatico FC' en el partido 2 - 1 ciudad del puerto Alineación oficial del equipo 'ciudad del puerto' en el partido
0 - 1 Bolesław Drożdżowski (27')
Florin Merăoiu (39') 1 - 1
Sergej Atanasković (76') 2 - 1
Asteroidepsicosomatico FC Alineación oficial del equipo 'Asteroidepsicosomatico FC' en el partido 2 - 1 ciudad del puerto Alineación oficial del equipo 'ciudad del puerto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Asteroidepsicosomatico FC Alineación oficial del equipo 'Asteroidepsicosomatico FC' en el partido 4 - 1 ciudad del puerto Alineación oficial del equipo 'ciudad del puerto' en el partido
Tiene mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asteroidepsicosomatico FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Florin Merăoiu va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Asteroidepsicosomat empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Asteroidepsicosomat contenien la respiració mentre en Sergej Atanasković s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Asteroidepsicosomat va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sergej Atanasković va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jorge Jesus Araújo.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Asteroidepsicosomat va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Patrick Schönberg va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Asteroidepsicosomat va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mauro Lio en un 1 contra 1 amb el porter Jorge Jesus Araújo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Asteroidepsicosomat Mauro Lio quasi marca al minut 64 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sergej Atanasković l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mauro Lio de Asteroidepsicosomat va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Florin Merăoiu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

ciudad del puerto

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a ciudad prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Bolesław Drożdżowski.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sergej Atanasković va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mattia Dedola.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Domenico Mirabile de ciudad es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.