Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nalienses F.C. (994118) - N0M4DS (994581) » 515923335: T46/J1/VI

Liga 515923335 Información oficial sobre el partido 515923335 en Hattrick

21.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VI.403 (14721)

Sporting Chaperos Alineación oficial del equipo 'Sporting Chaperos' en el partido 2 - 1 Ian Bone Killer Alineación oficial del equipo 'Ian Bone Killer' en el partido
Guillem Costa (42') 1 - 0
Edmundo Miró (51') 2 - 0
2 - 1 Agustin Gjyzeli (62')
Sporting Chaperos Alineación oficial del equipo 'Sporting Chaperos' en el partido 2 - 1 Ian Bone Killer Alineación oficial del equipo 'Ian Bone Killer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Chaperos Alineación oficial del equipo 'Sporting Chaperos' en el partido 3 - 1 Ian Bone Killer Alineación oficial del equipo 'Ian Bone Killer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Chaperos

Goles Goles

  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Sporting amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Guillem Costa, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Als 51 minuts de joc, els nois de Sporting van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Edmundo Miró augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Cantoral de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Sporting va fer una substitució al minut 36. Ignacio Herguedas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Miguel Cantoral.

Ian Bone Killer

Goles Goles

  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 62 i semblava que Killer desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Agustin Gjyzeli va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Agustin Gjyzeli va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mario Fraschini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Edmundo Miró van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Timo Favorin a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Agustin Gjyzeli va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mario Fraschini va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Sven Bartholmeß va encarar al porter al 66, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Julio Canavesio quasi aconsegueix empatar per Killer al minut 69, però Mario Fraschini va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 55 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 55 de partit, quan un jugador de Killer, en Sven Bartholmeß, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Hubert Toman probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.