Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Barcarès (993167) - CELTA GRIS (486749) » 515913797: T46/J4/VI

Liga 515913797 Información oficial sobre el partido 515913797 en Hattrick

11.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VI.311 (14629)

F.C. Mobilitat Alineación oficial del equipo 'F.C. Mobilitat' en el partido 2 - 1 Mirianicos Alineación oficial del equipo 'Mirianicos' en el partido
Luigi Fattovich (31') 1 - 0
1 - 1 Humberto Pinedo (38')
Hans-Dietrich Edtbauer (39') 2 - 1
F.C. Mobilitat Alineación oficial del equipo 'F.C. Mobilitat' en el partido 2 - 1 Mirianicos Alineación oficial del equipo 'Mirianicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Mobilitat Alineación oficial del equipo 'F.C. Mobilitat' en el partido 0 - 1 Mirianicos Alineación oficial del equipo 'Mirianicos' en el partido
Tiene suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,0 % 82,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mobilitat

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): El contraatac de Mobilitat va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Luigi Fattovich va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hans-Dietrich Edtbauer de Mobilitat aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mobilitat sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nathan Meyssel, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Mobilitat van sortir al contraatac al minut 66, però Leopoldo Colimán va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mobilitat va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Chassagne, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Nathan Meyssel va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mobilitat que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Mobilitat es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Klemens Hannak no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava 丁 (Ding) 偌复 (Ruofu) al camp.

Mirianicos

Goles Goles

  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 38, en Guillermo Navarrete del Mirianicos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Humberto Pinedo que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Francisco Gozalbo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Francisco Gozalbo de Mirianicos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Guillermo Navarrete quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ionuţ Bici quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Víctor Riera va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ionuţ Bici.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82 del partit, Ionuţ Bici de l'equip Mirianicos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Guillermo Navarrete no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.