Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patty Team (47651) - Paradizna CF (492646) » 515912026: T46/J5/VI

Liga 515912026 Información oficial sobre el partido 515912026 en Hattrick

18.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / VI.296 (14614)

Remy 's FC Alineación oficial del equipo 'Remy 's FC' en el partido 0 - 0 Tornado F. C. Alineación oficial del equipo 'Tornado F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Remy 's FC Alineación oficial del equipo 'Remy 's FC' en el partido 2 - 0 Tornado F. C. Alineación oficial del equipo 'Tornado F. C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Remy 's FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En François Delvalle del Remy ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Thijn van Leer va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Tadeusz Bacia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Remy se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marcello Falsaperla! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Samuel Brent va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Cătălin Marchiş va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Remy va fer una substitució al minut 80. Joachim Mercik va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Adelino Pérez.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Adelino Pérez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sylvestre Ecknauer.

Tornado F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Tornado van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 28 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Teddy Gautier, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Tornado van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Anthony Arnull va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 274 Minuto 49 (Ocasión de penalti): Al minut 49 de partit, Teddy Gautier de Tornado va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Giacomo Teano de Tornado va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Teddy Gautier, el jugador de Tornado va ser expulsat al minut 85.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Gideon Snowdon, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.