Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Sophomore (1421962) - SHIN CHAN (123453) » 515910023: T46/J6/VI

Liga 515910023 Información oficial sobre el partido 515910023 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / VI.278 (14596)

At. Sophomore Alineación oficial del equipo 'At. Sophomore' en el partido 0 - 0 SHIN CHAN Alineación oficial del equipo 'SHIN CHAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
At. Sophomore Alineación oficial del equipo 'At. Sophomore' en el partido 2 - 0 SHIN CHAN Alineación oficial del equipo 'SHIN CHAN' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Sophomore

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joan Vicenç Saladié! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Cecil Gill va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Niklas Schönmann va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xandru Vella de Sophomore va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cecil Gill de Sophomore amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Patryk Radzimowski no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

SHIN CHAN

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SHIN sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Cabasés, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 19 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): SHIN van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 42 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Milan Slanchev no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El SHIN va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Ignacio Cabasés va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Alfrėdas Liubecas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): SHIN es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Julio César Romero Gordillo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Paweł Drożdż al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Sylwester Koch va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.