Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dev Team FC (1591161) - Fenicio CF (1598177) » 515907932: T46/J2/VI

Liga 515907932 Información oficial sobre el partido 515907932 en Hattrick

28.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VI.259 (14577)

Tran Tran Balompie Alineación oficial del equipo 'Tran Tran Balompie' en el partido 1 - 0 Torralba, C.F. Alineación oficial del equipo 'Torralba, C.F.' en el partido
Grzegorz Kęsik (89') 1 - 0
Tran Tran Balompie Alineación oficial del equipo 'Tran Tran Balompie' en el partido 1 - 0 Torralba, C.F. Alineación oficial del equipo 'Torralba, C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tran Tran Balompie Alineación oficial del equipo 'Tran Tran Balompie' en el partido 2 - 0 Torralba, C.F. Alineación oficial del equipo 'Torralba, C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tran Tran Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Isidro Carago va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balompie va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Onise Mkrtichiani, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Almodóvar de Balompie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Balompie va fer una substitució al minut 25. Kristiaan Eijsvogel va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Onise Mkrtichiani.

Torralba, C.F.

Goles Goles

  • 109 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Patrice Schumpbach va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Grzegorz Kęsik va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Torralba, van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Michal Soukeník va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Yiorgos Demenagas de Torralba, va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Yiorgos Demenagas va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 75 (Lesión (no subst.)): Al minut 75, Paweł Olber va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Torralba, no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.