Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Super Lugo (1456078) - Los Infelices (121460) » 515905472: T46/J8/VI

Liga 515905472 Información oficial sobre el partido 515905472 en Hattrick

09.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VI.233 (14551)

Super Lugo Alineación oficial del equipo 'Super Lugo' en el partido 0 - 5 Los Infelices Alineación oficial del equipo 'Los Infelices' en el partido
0 - 1 Fabian Cobelli (30')
0 - 2 Fabian Cobelli (76')
0 - 3 Marcel Grün (80')
0 - 4 Magnus Åhin (84')
0 - 5 Marcel Grün (85')
Super Lugo Alineación oficial del equipo 'Super Lugo' en el partido 0 - 5 Los Infelices Alineación oficial del equipo 'Los Infelices' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Super Lugo Alineación oficial del equipo 'Super Lugo' en el partido 0 - 3 Los Infelices Alineación oficial del equipo 'Los Infelices' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Super Lugo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Super, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Pietro Quaresma va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 209 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Fernando Sáenz Ruiz va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Diego Buenaventura va xutar a fora.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Balandis Skakunas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Super que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Super van sortir al contraatac amb encert al minut 87, però Sochima Ahoueya no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Després de 89 minuts, Super va veure com el seu jugador Francisco Alberto Altube havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Juan Mendicute entraria per ocupar el seu lloc.

Los Infelices

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Fabian Cobelli va llençar el penal ras arran de pal.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Passaven 76 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Fabian Cobelli va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Infelices va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marcel Grün va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 84, Infelices va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Magnus Åhin.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Pablo Roca la va convertir en gol amb un remat de cap en Marcel Grün tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 85 el marcador es va actualitzar: 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Magnus Åhin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 205 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Fernando Sáenz Ruiz era fer passades de llarga distància. Al minut 67 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Pablo Roca però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Fabian Cobelli de Infelices va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.