Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

astigi s.a.d. (435290) - Resacosos sin fronteras (314842) » 515902084: T46/J2/VI

Liga 515902084 Información oficial sobre el partido 515902084 en Hattrick

28.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VI.208 (14526)

astigi s.a.d. Alineación oficial del equipo 'astigi s.a.d.' en el partido 2 - 1 Shaolin Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Shaolin Soccer Club' en el partido
0 - 1 Ruggero Tantera (74')
Gerard Donners (79') 1 - 1
Gerard Donners (83') 2 - 1
astigi s.a.d. Alineación oficial del equipo 'astigi s.a.d.' en el partido 2 - 1 Shaolin Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Shaolin Soccer Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
astigi s.a.d. Alineación oficial del equipo 'astigi s.a.d.' en el partido 2 - 1 Shaolin Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Shaolin Soccer Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,5 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

astigi s.a.d.

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Després de 79 minuts de partit, Gerard Donners igualava per astigi en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): astigi, atacant per l'esquerra al minut 83, va aprofitar el magnífic llançament de Gerard Donners per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mariusz Kurkowiak, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El astigi va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Benedek Szíjj va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bùi Thế Hiển va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Fernando Eliceyri Lantabat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 75 de partit, quan un jugador de astigi, en George-Daniel Dinică, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Shaolin Soccer Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): El jugador de Shaolin Ruggero Tantera va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 74 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Shaolin va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gard Ylving va desviar el xut final de Diego Farina després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del astigi. La jugada d'estratègia del Shaolin per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Vilhelm Vindeløv va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Gajano. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emil Atanasov de Shaolin es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Shaolin puguin veure en Romano Cereixas jugant de nou; ja que al minut 37 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Emil Atanasov el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Miguel Gajano de Shaolin s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Franco Haber es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alcadio Guardia.