Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nabosyrabos (1581432) - Reial Madrid CF (1366838) » 515900368: T46/J5/VI

Liga 515900368 Información oficial sobre el partido 515900368 en Hattrick

18.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / VI.195 (14513)

Nabosyrabos Alineación oficial del equipo 'Nabosyrabos' en el partido 1 - 3 Athletic Mangalika Alineación oficial del equipo 'Athletic Mangalika' en el partido
Esteban Méndez (9') 1 - 0
1 - 1 Nobre Carmo (11')
1 - 2 Gabriel Munar (24')
1 - 3 Cansever Oğaner (34')
Nabosyrabos Alineación oficial del equipo 'Nabosyrabos' en el partido 1 - 3 Athletic Mangalika Alineación oficial del equipo 'Athletic Mangalika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nabosyrabos Alineación oficial del equipo 'Nabosyrabos' en el partido 3 - 0 Athletic Mangalika Alineación oficial del equipo 'Athletic Mangalika' en el partido
Tiene mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nabosyrabos

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gerardus de Kieviet arribés a peus de Esteban Méndez, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Nabosyrabos el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Salvatore Lyons va estar a punt de sentenciar el partit al minut 10, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jamie Johnstone no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Caus estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Nabosyrabos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 40 que Menios Polichronos no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Nabosyrabos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Esteban Méndez va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Menios Polichronos va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Menios Polichronos i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Nabosyrabos, però el xut de Esteban Méndez va sortir bastant desviat.

Athletic Mangalika

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Mangalika van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Nobre Carmo.
  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): En Gabriel Munar va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Cansever Oğaner va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 34, i va fer pujar el 1 - 3 per a Mangalika.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Mangalika va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Gustavo Azañón va quedar-se sol davant el porter Cyryl Kędzieżawy, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Timo Kaeslin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cyryl Kędzieżawy, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jamie Johnstone després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cyryl Kędzieżawy va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Munar.