Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Qwerty1990 (1585238) - TOSTA RICA F.C. (118708) » 515899494: T46/J5/VI

Liga 515899494 Información oficial sobre el partido 515899494 en Hattrick

18.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / VI.180 (14498)

GSBV Tweeslag Alineación oficial del equipo 'GSBV Tweeslag' en el partido 1 - 1 TOSTA RICA F.C. Alineación oficial del equipo 'TOSTA RICA F.C.' en el partido
0 - 1 Misja Klepper (83')
Benoît Marie (86') 1 - 1
GSBV Tweeslag Alineación oficial del equipo 'GSBV Tweeslag' en el partido 1 - 1 TOSTA RICA F.C. Alineación oficial del equipo 'TOSTA RICA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GSBV Tweeslag Alineación oficial del equipo 'GSBV Tweeslag' en el partido 0 - 1 TOSTA RICA F.C. Alineación oficial del equipo 'TOSTA RICA F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GSBV Tweeslag

Goles Goles

  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tweeslag eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 86, Benoît Marie va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tweeslag, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Foo Shi Rong va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): Antoine Courivaud semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

TOSTA RICA F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip TOSTA va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Misja Klepper va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Misja Klepper va estar a punt de posar per davant a TOSTA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Constantin Indolean va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): José María Jiménez de TOSTA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Juan Luis Fernández Bea, de TOSTA, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Milko Pashaliyski el va substituir.
  • 090 Minuto 55 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 55 de partit, quan un jugador de TOSTA, en Julen Porcar, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.