Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tximi FT (434742) - Chiringuito F.C (1432405) » 515898061: T46/J14/VI

Liga 515898061 Información oficial sobre el partido 515898061 en Hattrick

20.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VI.171 (14489)

El Químico Loco Alineación oficial del equipo 'El Químico Loco' en el partido 0 - 3 Dragons Barcelona Alineación oficial del equipo 'Dragons Barcelona' en el partido
0 - 1 Oies Loiate (35')
0 - 2 Csaba Katona (71')
0 - 3 Harold Hoboken (74')
El Químico Loco Alineación oficial del equipo 'El Químico Loco' en el partido 0 - 3 Dragons Barcelona Alineación oficial del equipo 'Dragons Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Químico Loco Alineación oficial del equipo 'El Químico Loco' en el partido 2 - 0 Dragons Barcelona Alineación oficial del equipo 'Dragons Barcelona' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Químico Loco

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 40 en Stanko Anđelić ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Fabrizio Gobbi el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Leo Rapila va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 43, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 205 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Stanko Anđelić marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Aleksa Poznić que va xutar a fora per molt poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Químico va fer una substitució al minut 44. Miro Bednik va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gonzalo Lara.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Viestars Gudrelis, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Dragons Barcelona

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 35 minuts quan Oies Loiate va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Dragons.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Csaba Katona de Dragons va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Harold Hoboken va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Dragons van sortir al contraatac al minut 6, però Oies Loiate va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tomislav Paulić, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aaron Smith de Dragons va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Tomislav Paulić de Dragons va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 9 de partit, quan un jugador de Dragons, en Harold Hoboken, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.