Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Velle (309660) - Kylar F.C (488005) » 515892291: T46/J7/VI

Liga 515892291 Información oficial sobre el partido 515892291 en Hattrick

02.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / VI.122 (14440)

Club Deportivo Velle Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Velle' en el partido 4 - 0 Rayo Linense Alineación oficial del equipo 'Rayo Linense' en el partido
Kasper Trasborg (8') 1 - 0
Simon Moisan (28') 2 - 0
David Guàrdia (56') 3 - 0
Aldo Freghetti (79') 4 - 0
Club Deportivo Velle Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Velle' en el partido 4 - 0 Rayo Linense Alineación oficial del equipo 'Rayo Linense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Velle Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Velle' en el partido 1 - 0 Rayo Linense Alineación oficial del equipo 'Rayo Linense' en el partido
Tiene bastante suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Velle

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Kasper Trasborg de Deportivo, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Simon Moisan de Deportivo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En David Guàrdia va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, Simon Moisan va pentinar un córner cap al segon pal que Aldo Freghetti va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Aldo Freghetti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Deportivo.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En David Guàrdia, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kasper Trasborg va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Àlex Güixens al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan David Guàrdia va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kasper Trasborg de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Després de 7 minuts jugats, Dennis Leivo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir David Guàrdia.

Rayo Linense

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El Linense va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Salva Ajenjo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 250 Minuto 75 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Linense van pujar a rematar. Però en Manuel Maestro Buelga la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Tauro Galliners, de Linense, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. José Balaguer el va substituir.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86, Manuel Maestro Buelga de Linense es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.