Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olympic de Gilead (1367954) - CF SANT VICENÇ DE CALDERS (779984) » 515889629: T46/J2/VI

Liga 515889629 Información oficial sobre el partido 515889629 en Hattrick

28.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VI.93 (14411)

Olympic de Gilead Alineación oficial del equipo 'Olympic de Gilead' en el partido 3 - 3 Space Monkeys Alineación oficial del equipo 'Space Monkeys' en el partido
Artze Merikaetxebarria (13') 1 - 0
1 - 1 Roberto Cea Bueno (24')
1 - 2 Valentín Gotiortúa (37')
Manuel Sáenz (39') 2 - 2
2 - 3 Cataldo Raimondi (43')
Matías Duscher (52') 3 - 3
Olympic de Gilead Alineación oficial del equipo 'Olympic de Gilead' en el partido 3 - 3 Space Monkeys Alineación oficial del equipo 'Space Monkeys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olympic de Gilead Alineación oficial del equipo 'Olympic de Gilead' en el partido 1 - 1 Space Monkeys Alineación oficial del equipo 'Space Monkeys' en el partido
Tiene suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,1 % 47,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympic de Gilead

Goles Goles

  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Artze Merikaetxebarria va descol·locar totalment la defensa contrària i Manuel Sáenz no va perdonar i va marcar el 2 - 2.
  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors del Olympic amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 52, deixant Matías Duscher en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): Olympic van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 32 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Artze Merikaetxebarria no va ser gens encertat.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Manuel Sáenz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Olympic van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Artze Merikaetxebarria va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Olympic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 73 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Salvador Ereinuzqueta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Space Monkeys

Goles Goles

  • 109 Minuto 13 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Hans Hayd es va complicar la vida al minut 13 intentant esquivar Artze Merikaetxebarria en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Olympic, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Roberto Cea Bueno que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Hans Hayd és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Valentín Gotiortúa perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): En Cataldo Raimondi va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 43. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Roberto Cea Bueno va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Daniel Rodríguez Roldán s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.