Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Kids (123256) - Cumbre Vieja (1332943) » 515889409: T46/J13/VI

Liga 515889409 Información oficial sobre el partido 515889409 en Hattrick

13.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / VI.89 (14407)

Biscuter F.C. Alineación oficial del equipo 'Biscuter F.C.' en el partido 0 - 5 Los Alamillos Alineación oficial del equipo 'Los Alamillos' en el partido
0 - 1 Luis Alberto Mariano Romero (6')
0 - 2 Álvaro Gatinara Leñano (29')
0 - 3 Francisco Coll (33')
0 - 4 Luis Alberto Mariano Romero (49')
0 - 5 Marcos Viudes (87')
Biscuter F.C. Alineación oficial del equipo 'Biscuter F.C.' en el partido 0 - 5 Los Alamillos Alineación oficial del equipo 'Los Alamillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Biscuter F.C. Alineación oficial del equipo 'Biscuter F.C.' en el partido 1 - 4 Los Alamillos Alineación oficial del equipo 'Los Alamillos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biscuter F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Biscuter Kornelius Stockburger quasi va assolir l'empat al minut 16 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Yalçın Öneş de Biscuter va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Alin Angelescu que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Yalçın Öneş de Biscuter va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerwin van Trier.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85, Zand Gonabadi de Biscuter va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Los Alamillos

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Pep Soler va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Luis Alberto Mariano Romero, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Álvaro Gatinara Leñano va augmentar l'avantatge de Alamos a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Francisco Coll va aprofitar un error defensiu al minut 33, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Alamos.
  • 180 Minuto 49 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 49 pels visitants. En Luis Alberto Mariano Romero va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Marcos Viudes va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Txatxel Antxustegi-Etxearte. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Txatxel Antxustegi-Etxearte de Alamos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Alamos va fer una substitució al minut 74. Darien Fabrer va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mauri Espinalt.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Paulos Carabelos va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Alamos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.