Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AntiOyetas (771948) - HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. (1598541) » 515887784: T46/J10/VI

Liga 515887784 Información oficial sobre el partido 515887784 en Hattrick

23.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / VI.77 (14395)

AntiOyetas Alineación oficial del equipo 'AntiOyetas' en el partido 2 - 1 HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido
0 - 1 Aristóteles Obregón (37')
Gherardo Sergio (43') 1 - 1
Vitomil Smodnik (53') 2 - 1
AntiOyetas Alineación oficial del equipo 'AntiOyetas' en el partido 2 - 1 HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AntiOyetas Alineación oficial del equipo 'AntiOyetas' en el partido 1 - 3 HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,1 % 69,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AntiOyetas

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Gherardo Sergio s'emportà una gran ovació del públic local al minut 43, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 120 Minuto 53 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 53, indicava inequívocament que en Vitomil Smodnik va saber trobar la xarxa rival. AntiOyetas desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Manuel Arismendi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de AntiOyetas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Gherardo Sergio de AntiOyetas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vitomil Smodnik.

HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Aristóteles Obregón va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 37, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del HERBALIFE, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): HERBALIFE va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Mert Tavus va anar a parar a les mans del porter.
  • 274 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Mert Tavus que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Martín Carvajal, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Juan Villasuso ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.