Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arenesco SD (121949) - _MAN RED_ (1367123) » 515883926: T46/J8/VI

Liga 515883926 Información oficial sobre el partido 515883926 en Hattrick

09.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VI.44 (14362)

Arenesco SD Alineación oficial del equipo 'Arenesco SD' en el partido 2 - 1 _MAN RED_ Alineación oficial del equipo '_MAN RED_' en el partido
Enar Araunabeña (77') 1 - 0
1 - 1 Konstantin Kogoj (85')
Enar Araunabeña (86') 2 - 1
Arenesco SD Alineación oficial del equipo 'Arenesco SD' en el partido 2 - 1 _MAN RED_ Alineación oficial del equipo '_MAN RED_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arenesco SD Alineación oficial del equipo 'Arenesco SD' en el partido 0 - 1 _MAN RED_ Alineación oficial del equipo '_MAN RED_' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arenesco SD

Goles Goles

  • 186 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Arenesco. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Enar Araunabeña va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Arenesco contenien la respiració mentre en Enar Araunabeña s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Arenesco, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Torsten Mohren va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Arenesco van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rafa Vargas Rivera va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Tomás Sanchiz de Arenesco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 18 (Lesión grave): Josep Viladrich, de Arenesco, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Crisanto Nieto el va substituir.
  • 090 Minuto 33 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 33 de partit, quan un jugador de Arenesco, en Marcos Izal, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

_MAN RED_

Goles Goles

  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 85 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Konstantin Kogoj marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Cyril Toussaint va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Mark Weißburg, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 274 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Joshua Wrigglesworth que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Criscì de _MAN es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Finco.