Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

_MAN RED_ (1367123) - gran capitan (1367729) » 515883903: T46/J3/VI

Liga 515883903 Información oficial sobre el partido 515883903 en Hattrick

04.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VI.44 (14362)

_MAN RED_ Alineación oficial del equipo '_MAN RED_' en el partido 0 - 1 gran capitan Alineación oficial del equipo 'gran capitan' en el partido
0 - 1 Gumersindo da Piña (74')
_MAN RED_ Alineación oficial del equipo '_MAN RED_' en el partido 0 - 1 gran capitan Alineación oficial del equipo 'gran capitan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
_MAN RED_ Alineación oficial del equipo '_MAN RED_' en el partido 0 - 1 gran capitan Alineación oficial del equipo 'gran capitan' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_MAN RED_

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): _MAN va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cyril Toussaint ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Kaido Kaalma va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de _MAN.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Mark Weißburg, el jugador de _MAN va ser expulsat al minut 34.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Lied de _MAN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

gran capitan

Goles Goles

  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gumersindo da Piña quedar desmarcat i marcar per a capitan al minut 74. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del capitan que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ingas Lesickis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de capitan va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ingas Lesickis, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Prudenci Barcons va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, un refús desafortunat de Grezzju Mifsud, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jan Balažovič no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de capitan la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 60 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jan Balažovič va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gumersindo da Piña.