Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Bernabe Team (1599927) - Señor Roca (798971) » 515882078: T46/J8/VI

Liga 515882078 Información oficial sobre el partido 515882078 en Hattrick

09.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VI.27 (14345)

PINOS ALTOS F.C. Alineación oficial del equipo 'PINOS ALTOS F.C.' en el partido 2 - 4 Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido
0 - 1 Esparatz Urueta (17')
0 - 2 Tijmen Froidthier (35')
Tomás Abreu (38') 1 - 2
1 - 3 Sergi Coch (40')
1 - 4 Soma Vargha (59')
Tomás Abreu (84') 2 - 4
PINOS ALTOS F.C. Alineación oficial del equipo 'PINOS ALTOS F.C.' en el partido 2 - 4 Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PINOS ALTOS F.C. Alineación oficial del equipo 'PINOS ALTOS F.C.' en el partido 1 - 4 Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PINOS ALTOS F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 38 (Gol por la derecha): PINOS no perdien la fe, i al minut 38 del partit, Tomás Abreu va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 100 Minuto 84 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Tomás Abreu. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 84 de joc, que suposava el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tomás Abreu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 204 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Tomás Abreu es va posar les mans a la cara després que al minut 73 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomás Abreu de PINOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Queralt Prats.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zeki Rıza Çağlayan de PINOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Señor Roca

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Esparatz Urueta que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Señor.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Tijmen Froidthier de Señor va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Sergi Coch va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 1 - 3 per a Señor.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, un xut de Soma Vargha des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Jani Jokivirta de Señor, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): Jani Jokivirta hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Johannes Haller havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sergi Coch, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sergi Coch va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Sergio Venturi de Señor va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Heitor Magalhães va entrar en el seu lloc.