Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Ser Stars (1338229) - Piken C.F. (1434633) » 515880364: T46/J11/VI

Liga 515880364 Información oficial sobre el partido 515880364 en Hattrick

30.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VI.14 (14332)

ONUBA F.C Alineación oficial del equipo 'ONUBA F.C' en el partido 1 - 1 Los_Pistoletes Alineación oficial del equipo 'Los_Pistoletes' en el partido
Nikifor Valyavko (40') 1 - 0
1 - 1 Yariv Dunsky (64')
ONUBA F.C Alineación oficial del equipo 'ONUBA F.C' en el partido 1 - 1 Los_Pistoletes Alineación oficial del equipo 'Los_Pistoletes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ONUBA F.C Alineación oficial del equipo 'ONUBA F.C' en el partido 0 - 1 Los_Pistoletes Alineación oficial del equipo 'Los_Pistoletes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ONUBA F.C

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ONUBA, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Nikifor Valyavko va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ONUBA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Anton Pototskiy, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): ONUBA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Nikifor Valyavko va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El ONUBA ho intentava per la dreta per mitjà de Rodrigo Marín Díez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Paulo Alcalde de ONUBA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Òscar Davant de ONUBA va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Thorkil Primdal va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Iván Argomedo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Nikifor Valyavko no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Los_Pistoletes

Goles Goles

  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 64 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Yariv Dunsky.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 11, quan en Edvīns Vislers va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Mauno Luukkanen de Los_Pistoletes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Prudencio Humarán no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.