Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kelin (488536) - Cigala mecánica (1436731) » 515880183: T46/J8/VI

Liga 515880183 Información oficial sobre el partido 515880183 en Hattrick

09.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VI.11 (14329)

Mainake Alineación oficial del equipo 'Mainake' en el partido 0 - 1 Petronilas Alineación oficial del equipo 'Petronilas' en el partido
0 - 1 Ysmael García Rada (72')
Mainake Alineación oficial del equipo 'Mainake' en el partido 0 - 1 Petronilas Alineación oficial del equipo 'Petronilas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mainake Alineación oficial del equipo 'Mainake' en el partido 1 - 1 Petronilas Alineación oficial del equipo 'Petronilas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mainake

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Mainake, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Neil Kriegshauser va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mainake Gian Carlo Pirrello quasi marca al minut 47 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hans Ladefoged l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hans Ladefoged de Mainake la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Carlos Cerezo de Mainake va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tony Haselboeck va entrar en el seu lloc.

Petronilas

Goles Goles

  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Petronilas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ysmael García Rada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Thorben Flach va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alexander Mathisen al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Mircea Lehene de Petronilas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): Semblava que Ingolf Byriel s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 80 va fer que Musa Atacan de Petronilas hagués d'abandonar el terreny de joc. Alve Vesterby va entrar al terreny de joc per suplir-lo.