Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los sol_fa_mi_das (993709) - Superavit (800920) » 515872460: T46/J1/V

Liga 515872460 Información oficial sobre el partido 515872460 en Hattrick

21.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / V.201 (5714)

Los sol_fa_mi_das Alineación oficial del equipo 'Los sol_fa_mi_das' en el partido 3 - 2 Que n'Aprenguin! FC Alineación oficial del equipo 'Que n'Aprenguin! FC' en el partido
0 - 1 Pavol Podhorný (29')
Roberto Molina (36') 1 - 1
Ludovico Parigi (47') 2 - 1
Ludovico Parigi (48') 3 - 1
3 - 2 Ireneusz Motała (74')
Los sol_fa_mi_das Alineación oficial del equipo 'Los sol_fa_mi_das' en el partido 3 - 2 Que n'Aprenguin! FC Alineación oficial del equipo 'Que n'Aprenguin! FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los sol_fa_mi_das Alineación oficial del equipo 'Los sol_fa_mi_das' en el partido 4 - 1 Que n'Aprenguin! FC Alineación oficial del equipo 'Que n'Aprenguin! FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los sol_fa_mi_das

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Després de 36 minuts de partit, Roberto Molina igualava per sol_fa_mi_das en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els seguidors del sol_fa_mi_das contenien la respiració mentre en Ludovico Parigi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): sol_fa_mi_das va aconseguir el 3 - 1 quan Ludovico Parigi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): sol_fa_mi_das va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aurel Moţoi en un 1 contra 1 amb el porter Bogdan Zamfirescu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Ludovico Parigi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de sol_fa_mi_das se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Aurel Moţoi del sol_fa_mi_das ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Mihai Dumitrescu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Que n'Aprenguin! FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador de QnA! Pavol Podhorný va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors de QnA! no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ireneusz Motała va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de QnA! a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alberto Velázquez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Manuel Nájera va entorpir al marcador d'en Tomáš Červený per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Enrique Carlés per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 85, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Pavol Podhorný de QnA! va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Eberhart Kruijt de QnA! va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tomáš Červený va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de QnA!, en Rafi Eliav, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.