Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E.Trencapinyes (989839) - Villa de Grado (123726) » 515871764: T46/J10/V

Liga 515871764 Información oficial sobre el partido 515871764 en Hattrick

23.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / V.188 (5701)

U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido 2 - 1 Villa de Grado Alineación oficial del equipo 'Villa de Grado' en el partido
Rodrigo Gil (28') 1 - 0
1 - 1 Feliks Paździor (76')
Said Maaref (86') 2 - 1
U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido 2 - 1 Villa de Grado Alineación oficial del equipo 'Villa de Grado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido 0 - 2 Villa de Grado Alineación oficial del equipo 'Villa de Grado' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E.Trencapinyes

Goles Goles

  • 186 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El U.e.tnca va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Rodrigo Gil rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 28.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de U.e.tnca van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Said Maaref.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del U.e.tnca sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Genís Villaescusa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mihail Marţian de U.e.tnca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Genís Villaescusa, jugador de U.e.tnca, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 63. Cristian Manuel Sequeira, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Villa de Grado

Goles Goles

  • 160 Minuto 76 (Gol de falta): Al minut 76 del partit, Feliks Paździor va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Filon Machnik que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Marco Antonio Millán va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Feliks Paździor sol davant la porteria al minut 36, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Paco Gómez Dávila va encarar al porter al 38, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Grado va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tomás Salazar Rojas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Grado va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Polat Barsan va desviar el xut final de Tomás Salazar Rojas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Semblava que Feliks Paździor s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.