Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celta De Vigo De Galicia (433775) - U.E.Trencapinyes (989839) » 515871736: T46/J3/V

Liga 515871736 Información oficial sobre el partido 515871736 en Hattrick

04.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / V.188 (5701)

Málaga SAD Alineación oficial del equipo 'Málaga SAD' en el partido 4 - 0 U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido
Mikel Moyano (18') 1 - 0
Arno Bamberger (48') 2 - 0
Arno Bamberger (60') 3 - 0
Fabrice Chesaux (74') 4 - 0
Málaga SAD Alineación oficial del equipo 'Málaga SAD' en el partido 4 - 0 U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Málaga SAD Alineación oficial del equipo 'Málaga SAD' en el partido 2 - 0 U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido
Tiene suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Málaga SAD

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Timotej Maverc sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Mikel Moyano que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Málaga va aconseguir el 2 - 0 quan Arno Bamberger va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Málaga va augmentar la diferència quan Arno Bamberger no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Fabrice Chesaux de Málaga va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El jugador local Arno Bamberger per poc que no incrementa el marcador al minut 25. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Polat Barsan va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 42 podia haver acabat en gol, però Polat Barsan va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dan-Radu Vlăsceanu de Málaga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Málaga va fer una substitució al minut 73. Dan-Radu Vlăsceanu va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pablo Barreña.

U.E.Trencapinyes

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Said Maaref va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de U.e.tnca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pau Fàbregas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de U.e.tnca va anar a parar a la dreta de l'atac on en Víctor Vara del Rey, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de U.e.tnca va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Erik Simion, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Flori Langowski de U.e.tnca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.