Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Piratas (125918) - Teis FC (1581512) » 515871664: T46/J13/V

Liga 515871664 Información oficial sobre el partido 515871664 en Hattrick

13.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / V.186 (5699)

F.C. Piratas Alineación oficial del equipo 'F.C. Piratas' en el partido 3 - 2 Le Club Nocilla Dream Alineación oficial del equipo 'Le Club Nocilla Dream' en el partido
0 - 1 Antonio Conato (18')
0 - 2 Alfonso Bogliaccino (34')
Tomàs Canellas (35') 1 - 2
Ignacio Montes León (72') 2 - 2
Pablo Olmo Villa (73') 3 - 2
F.C. Piratas Alineación oficial del equipo 'F.C. Piratas' en el partido 3 - 2 Le Club Nocilla Dream Alineación oficial del equipo 'Le Club Nocilla Dream' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Piratas Alineación oficial del equipo 'F.C. Piratas' en el partido 4 - 1 Le Club Nocilla Dream Alineación oficial del equipo 'Le Club Nocilla Dream' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Piratas

Goles Goles

  • 104 Minuto 35 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Piratas al minut 35. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Tomàs Canellas va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Piratas equilibrava la balança al minut 72. En Ignacio Montes León, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 73 gràcies a la jugada de Pablo Olmo Villa, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrià Butjosa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 28 minuts, en Gian Piero Cescon no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Milan Počta de Piratas va intentar batre la porteria rival al minut 39 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Facio, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Piratas va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Tomàs Canellas va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Alberto Moreno Torre de Piratas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Le Club Nocilla Dream

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): LC.Nocilla va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 18. Antonio Conato va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Željko Teodorović arribés a peus de Alfonso Bogliaccino, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a LC.Nocilla el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alfonso Bogliaccino, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alfonso Bogliaccino va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ralf Michael Bornhaupt va rematar amb l'empenya exterior desviat.