Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chicho F.C (310473) - UE Tuercebotas (1595976) » 515871601: T46/J14/V

Liga 515871601 Información oficial sobre el partido 515871601 en Hattrick

20.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / V.185 (5698)

CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido 3 - 1 UE Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'UE Tuercebotas' en el partido
Bartosz Skorulski (3') 1 - 0
1 - 1 Txevi Ferrer (21')
Bartosz Skorulski (44') 2 - 1
Ignasi Melich (56') 3 - 1
CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido 3 - 1 UE Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'UE Tuercebotas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido 4 - 0 UE Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'UE Tuercebotas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Trankamozas

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Joe Pook va anar directament als peus de Bartosz Skorulski que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mozeño contenien la respiració mentre en Bartosz Skorulski s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Ignasi Melich va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Mozeño va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Guillermo Melchor Gil en un 1 contra 1 amb el porter Dylan De Loor, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Txevi Ferrer es va comportar com un juvenil al minut 28 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Mozeño per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Patroclo Souteliño, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enrique Valaguer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Mozeño va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bartosz Skorulski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dylan De Loor.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Moussa Sbiïae va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dylan De Loor al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bartosz Skorulski va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joe Pook de Mozeño es va guanyar la targeta groga merescudament.

UE Tuercebotas

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Als 21 minuts de partit, Txevi Ferrer de Tuercebotas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 42 de partit, quan un jugador de Tuercebotas, en Manuel Garofoli, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Agripino Freijoso de Tuercebotas va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miika Kukka va entrar en el seu lloc.