Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chorrea TEAM F.C. (124258) - Zeus Eleven (314655) » 515870022: T46/J4/V

Liga 515870022 Información oficial sobre el partido 515870022 en Hattrick

11.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / V.175 (5688)

Chorrea TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'Chorrea TEAM F.C.' en el partido 4 - 0 Hospital de Órbigo Alineación oficial del equipo 'Hospital de Órbigo' en el partido
Francisco Felices (14') 1 - 0
Ulises Estrada (21') 2 - 0
Ulises Estrada (52') 3 - 0
Bertalan Pák (75') 4 - 0
Chorrea TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'Chorrea TEAM F.C.' en el partido 4 - 0 Hospital de Órbigo Alineación oficial del equipo 'Hospital de Órbigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chorrea TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'Chorrea TEAM F.C.' en el partido 3 - 0 Hospital de Órbigo Alineación oficial del equipo 'Hospital de Órbigo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chorrea TEAM F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Francisco Felices va donar a Chorrea un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Chorrea va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ulises Estrada aconseguint el 2 - 0.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chorrea pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ulises Estrada va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bertalan Pák, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Chorrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mauduit Español! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Piotr Sinkiewicz al minut 22 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Javier Mozo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Otto Jonassen de Chorrea va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Ulises Estrada va sorprendre Slava Benyo amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Chorrea va fer una substitució al minut 32. Otto Jonassen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Manuel Zajec.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Kazimierz Budna va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.
  • 303 Minuto 81 (Evento clima: sol, OK técnico): Manuel Zajec semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Hospital de Órbigo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hospital va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Olli Kuivakoski va sortir per sobre el travesser.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Hospital va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Rino Schultes no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Johann-Matthias Grönland, el jugador de Hospital va ser expulsat al minut 13.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olli Kuivakoski de Hospital la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Passats 80 minuts de joc, en Mario Nucera de Hospital va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.