Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinturas Lara (48983) - Atlético Castellote (1430971) » 515869971: T46/J6/V

Liga 515869971 Información oficial sobre el partido 515869971 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / V.174 (5687)

Real Liverpool de Madrid Alineación oficial del equipo 'Real Liverpool de Madrid' en el partido 4 - 2 Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido
0 - 1 Joaquín Manzanedo (14')
Javier Pizarro (27') 1 - 1
甄 (Zhen) 敬亦 (Jingyi) (35') 2 - 1
2 - 2 Bieito Ogando (54')
Jorge Vizcaino (74') 3 - 2
Rodney Gray (87') 4 - 2
Real Liverpool de Madrid Alineación oficial del equipo 'Real Liverpool de Madrid' en el partido 4 - 2 Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Liverpool de Madrid Alineación oficial del equipo 'Real Liverpool de Madrid' en el partido 5 - 0 Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Liverpool de Madrid

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Passat el minut 27 de joc, Javier Pizarro facilitava les coses al Liverpool amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en 甄 (Zhen) 敬亦 (Jingyi) va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Liverpool.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Liverpool va ser Jorge Vizcaino.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Liverpool va augmentar la diferència quan Rodney Gray no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Jorge Vizcaino arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Miguel García va estar a punt d'empatar per a Liverpool quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Emil Horbaczewski va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jorge Vizcaino per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Emil Horbaczewski va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguel Cacique. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en David Monzón, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Prats es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Atlético Castellote

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, Joaquín Manzanedo de Castellote va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): El porter de Castellote va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Bieito Ogando va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ivan Vilarrodona, jugador de Castellote, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 19. Emil Horbaczewski, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Carlos Gustavo Amorrortu ocupà el lloc d'en Joaquín Manzanedo al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Castellote quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.