Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Internacional de punin (1437235) - Kwo Vadis CF (123080) » 515868475: T46/J9/V

Liga 515868475 Información oficial sobre el partido 515868475 en Hattrick

16.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 9 / V.165 (5678)

Escoria Portuaria Alineación oficial del equipo 'Escoria Portuaria' en el partido 4 - 0 Kwo Vadis CF Alineación oficial del equipo 'Kwo Vadis CF' en el partido
Ignacio Serrano Redondo (1') 1 - 0
Adrián González-Cavada (2') 2 - 0
Alfonso Forner (63') 3 - 0
Francisco Javier Durán (70') 4 - 0
Escoria Portuaria Alineación oficial del equipo 'Escoria Portuaria' en el partido 4 - 0 Kwo Vadis CF Alineación oficial del equipo 'Kwo Vadis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Escoria Portuaria Alineación oficial del equipo 'Escoria Portuaria' en el partido 5 - 1 Kwo Vadis CF Alineación oficial del equipo 'Kwo Vadis CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escoria Portuaria

Goles Goles

  • 121 Minuto 1 (Gol por el centro): Portuaria va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 1 Ignacio Serrano Redondo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 2 (Gol por la izquierda): En Adrián González-Cavada de Portuaria va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Portuaria va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alfonso Forner des de dins de l'àrea.
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Portuaria va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Francisco Javier Durán aconseguint el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Oriol Guilà. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 209 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Bert Schöttl, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Vadis, però Alfonso Forner no va poder encertar el xut.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Oriol Guilà es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Oriol Guilà gairebé va marcar per a Portuaria des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 4 (Tirita): Al minut 4 de partit, el jugador Adrián González-Cavada de Portuaria es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Kwo Vadis CF

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 3 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Patryk Łuczyk amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Vadis van seguir progressant per la banda dreta. Patryk Łuczyk va tenir la seva oportunitat al minut 54, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Raúl Codes va fer una estirada espectacular al minut 69, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Patryk Łuczyk.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 75 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Seran Palafox Castro se sentia fresc com una rosa.