Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mike alfa F.C. (988230) - jouiiiiix (1417094) » 515863658: T46/J6/V

Liga 515863658 Información oficial sobre el partido 515863658 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / V.115 (5628)

mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido 2 - 2 Popets Town Alineación oficial del equipo 'Popets Town' en el partido
Robin Goldsteen (29') 1 - 0
Robin Goldsteen (52') 2 - 0
2 - 1 Jaume Ramon Astruells (68')
2 - 2 Andrea Magnetti (82')
mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido 2 - 2 Popets Town Alineación oficial del equipo 'Popets Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido 2 - 2 Popets Town Alineación oficial del equipo 'Popets Town' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,2 % 27,6 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mike alfa F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Robin Goldsteen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de mike.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Robin Goldsteen de mike va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Moisis Geroladas va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Arban Qoyor va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Javier Barbosa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iddo Waegeman.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Petrakis Alexis va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Franc Miklavž.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Era el minut 79 quan després d'una dura entrada, el jugador Marcelo Santos de mike s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Popets Town

Goles Goles

  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Popets van mostrar una bona compenetració quan al minut 68 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Jaume Ramon Astruells va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): En Andrea Magnetti va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Popets a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en François Duroux va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Donny Lagerweij va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henrik Gobel de Popets la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Popets va fer una substitució al minut 33. François Duroux va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company David Elcareta.
  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En David Elcareta de Popets va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Abdechakour Kriaa va prendre el seu rol al minut 63.