Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prody (1583655) - PATALIEBRE FC (1417989) » 515861711: T46/J6/V

Liga 515861711 Información oficial sobre el partido 515861711 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / V.98 (5611)

Prody Alineación oficial del equipo 'Prody' en el partido 2 - 1 PATALIEBRE FC Alineación oficial del equipo 'PATALIEBRE FC' en el partido
Kimmo Dufva (36') 1 - 0
1 - 1 Jussi Hörkkö (77')
Pedro Romero (80') 2 - 1
Prody Alineación oficial del equipo 'Prody' en el partido 2 - 1 PATALIEBRE FC Alineación oficial del equipo 'PATALIEBRE FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Prody Alineación oficial del equipo 'Prody' en el partido 2 - 0 PATALIEBRE FC Alineación oficial del equipo 'PATALIEBRE FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prody

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kimmo Dufva ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ProdyFC es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): ProdyFC s'avançava al marcador al minut 80, després d'un rebot que va caçar en Pedro Romero per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Josep Cornudella arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Josep Cornudella va rematar alt.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Recai Yağız una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Sándor Penoff va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pedro Romero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): ProdyFC es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sasan Ashjari no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Hristo Kozhuharov al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Josep Cornudella probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

PATALIEBRE FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de PATALIEBRE el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jussi Hörkkö va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PATALIEBRE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mohammad Al-Hashmi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Antti Nylund va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PATALIEBRE van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alin Stoica va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En 谢 (Xie) 坤良 (Kunliang) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de PATALIEBRE va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alin Stoica, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Tristan Neuke de PATALIEBRE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Amer Ashtar que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.